Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında tek üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cepheının peyda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda can zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

- İnternet sitesinin meselelevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Bapnın güzel duyusal binası ve heves edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını temel taşı yer, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kurmak amacıyla kullanılan özel düşüncemlı kapılardır.

Yangın bapları, yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın kapısı yangın geçişini belli başlı bir vakit aralığında engellerken aynı zamanda insanların intikaline imkân sağlayıcı baplardır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin keyfiyet anında kapının kabil olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı için Yangın Kapısı insanoğluın dumandan zehirlenmesine beis olan ivedi hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın Kapısı Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın mezuniyet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına alınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Report this wiki page